Jochen van Egmond

Regiomanager Automotive Academy 

Jochen is de coach van Grip op je Autobedrijf. Hij helpt je voor, tijdens en na de trainingsdagen met persoonlijke vraagstukken. Ook geeft hij je huiswerkopdrachten mee zodat je de opgedane kennis na iedere trainingsdag ook in de praktijk brengt.

Jochen is al jaren werkzaam in de automotive wereld. Vanuit de showroom en als accountmanager Fleetsales& Leasing heeft hij de autowereld goed leren kennen. Na een uitstap in de motoren vervolgde hij zijn carrière als bedrijfsadviseur en later als Key accountmanager bij Innovam, waar zijn passie voor opleidingen en trainingen groeide. In zijn huidige functie bij Automotive Academy doet hij niets liever dan sparren met de ondernemer om deze bewust te maken van zijn mogelijkheden. Met onder meer training, opleiding en WESP ondersteunt en coacht hij met regelmaat de ondernemer om zo zijn bedrijf en personeel klaar te stomen voor de toekomst.

Milo Berlijn

Directeur/eigenaar bij Trainmark & PIMP

Is van jongs af aan actief in de horeca, in keuken en bediening. Maakt de overstap naar Martinair Partyservice, waar hij achtereenvolgens partymanager, projectmanager en assistent hoofd operationele zaken is. Hier doet Milo zijn eerste ervaringen op in de trainingswereld. Hij verzorgt de interne trainingen van medewerkers en uitzendkrachten van Martinair Partyservice.

 

“Je hebt sprekers die hun presentatie zo goed voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke confronteren met hun eigen gedrag, verrassen, die risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. En geen presentatie is hetzelfde."

Annelies Passchier

Oprichtster van The Art of Health

Sporter in hart en nieren. Maar liefst 13 jaar lang schaatste ze marathons op het hoogste niveau. Een klasbak op natuurijs, een aanpakker, doorzetter en teamplayer.

Met haar levensmotto ‘Stop trying start doing’ helpt ze anderen de regie over het eigen leven weer terug te pakken. In een actieve kennissessie deelt deze succesvolle onderneemster de harde lessen uit de topsport met jou. Ze neemt je mee in de zwaarste wedstrijd uit het marathonschaatsen: de 200km. Een wedstrijd die alles in zich heeft. Creëren van eigen kansen, verantwoordelijkheid nemen, actie ondernemen en daardoor successen behalen. Ervaar de invloed van je gedachten op je motivatie, en leer hoe het stellen van een concreet, realistisch doel je verder helpt.

Gijs Ros

Eigenaar Marketing Rocks

Gijs is opgegroeid in een ondernemersfamilie, een familiebedrijf dat bijna 120 jaar bestaat en waar hij op jonge leeftijd werkzaam was als verkoper en marketeer. Tijdens zijn studie Small Business & Retail Management maakte hij kennis met online marketing. Nog tijdens zijn studie startte hij zijn eerste bedrijf, waarin hij websites ontwikkelde voor bedrijven. Al snel zag hij in dat een website slechts het begin is van ondernemen via het internet. Nadat de website staat, is het de kunst om bezoekers aan te trekken. Vanaf dat moment is Gijs zich gaan verdiepen in online marketing. 

Online marketing kent de nodige disciplines. Social Media Marketing was 10 jaar geleden een onontdekt gebied. Nu zijn platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn zo volwassen geworden dat ze niet meer zijn weg te denken uit je bedrijf. Daarom begon Gijs zijn tweede onderneming waarbij hij bedrijven opleidt om kennis te maken met de mogelijkheden die social media te bieden heeft. Social Media is en blijft slechts een middel op je doel te bereiken. Anno 2019 is het zeer zinvol om te weten wat de mogelijkheden zijn om zo een betere gesprekspartner te worden en kansen te benutten die concurrenten momenteel laten liggen.
 

 

Ton Keunen

Eigenaar Brout BV

Gedurende mijn leven ben ik groepen gaan observeren. De ervaring die ik opdeed met die observaties, zet ik nu in. Als ik kijk naar teams en teamleden, vind ik binnen luttele momenten de crux waarom een team niet effectief functioneert. 

Ik heb jarenlang gewerkt in verschillende management posities (HR/Sales/Directie/Operations), als acteur, trainer en verandermanager gespecialiseerd in cultuur. 

Door mijn ervaring aan de andere kant van het bureau, weet ik hoe de hazen lopen. Daarbij heb ik geleerd dat bijna niets onmogelijk is, als je maar wilt en durft. In mijn visie zijn mensen vaak groter dan ze zelf denken. Daarom luister ik echt naar mensen en vooral ook naar wat ze niet zeggen. Ik zoek creatieve oplossingen buiten bestaande kaders. Daar kun je op rekenen