Trainers & Coach Grip op je Autobedrijf - Trainingstraject

Jochen van Egmond - Regiomanager Automotive Academy

Jochen van Egmond - Regiomanager Automotive Academy

Jochen van Egmond, regiomanager Automotive Academy, is de coach van Grip op je Autobedrijf. Hij helpt je voor, tijdens en na de trainingsdagen met persoonlijke vraagstukken. Ook geeft hij je huiswerkopdrachten mee zodat je de opgedane kennis na iedere trainingsdag ook in de praktijk brengt. Jochen is al jaren werkzaam in verschillende takken van sport in de automotive wereld. Vanuit de showroom en als accountmanager Fleetsales& Leasing heeft hij de autowereld goed leren kennen. Na een uitstap in de motoren vervolgde hij zijn carrière als bedrijfsadviseur en later als Key accountmanager bij Innovam, waar zijn passie voor opleidingen en trainingen groeide. In zijn huidige functie bij Automotive Academy doet hij niets liever dan sparren met de ondernemer om deze bewust te maken van zijn mogelijkheden. Met onder meer training, opleiding en WESP ondersteunt en coacht hij met regelmaat de ondernemer om zo zijn bedrijf en personeel klaar te stomen voor de toekomst.

 
Ronald Dingerdis - Inspirator, coach, trainer & auteur

Ronald Dingerdis - Inspirator, coach, trainer & auteur

Mijn naam is Ronald Dingerdis (1965) en ik ben oprichter van Inspired2Work. Ik ben een inspirator, coach, columnist en auteur van het boek ‘Leiderschap, makkelijker dan je denkt’. Ik help leidinggevenden die leiderschap op het hoogste niveau willen beleven. Leiders die een inspirator willen zijn en het volle potentieel uit hun teamleden willen halen. Tevens help ik teamleden in het “omgaan met de baas”, ik leer teamleden hoe ze op een effectieve en positieve manier kunnen communiceren met hun collega’s en leidinggevenden, op een manier die effect heeft en waardoor er vooruitgang geboekt wordt en boodschappen op een volwassen manier worden uitgewisseld. Mijn motto is ‘wanneer iemand het niet goed doet, is het hem of haar nog niet goed aangeleerd’. Het is niet altijd waar, soms willen mensen niet. Ik kijk naar wat er al aanwezig is bij de mensen. Ik ga er vanuit dat professionals het liever goed dan fout doen en leer mensen alleen dat wat ze nodig hebben om hun succes te bereiken. Vaak zijn het een paar kleine inzichten of tips die het verschil in de praktijk maken, eenvoud is daarbij de sleutel tot het behalen van de top.

 
Jeroen Kraan - Wesp consultant

Jeroen Kraan - Wesp consultant

In mijn loopbaan vrijwel alle functies in het autobedrijf mogen vervullen en mag deze kennis nu gebruiken om vanuit de data in Wesp bedrijven te coachen, naar betere kwaliteit van de werkzaamheden en een beter rendement.

 
Milo Berlijn - Directeur/eigenaar bij Trainmark & PIMP

Milo Berlijn - Directeur/eigenaar bij Trainmark & PIMP

Is van jongs af aan actief in de horeca, in keuken en bediening. Maakt de overstap naar Martinair Partyservice, waar hij achtereenvolgens partymanager, projectmanager en assistent hoofd operationele zaken is. Hier doet Milo zijn eerste ervaringen op in de trainingswereld. Hij verzorgt de interne trainingen van medewerkers en uitzendkrachten van Martinair Partyservice. “Je hebt sprekers die hun presentatie zo goed voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke confronteren met hun eigen gedrag, verrassen, die risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. En geen presentatie is hetzelfde.”

 
Jeroen Rietvelt – Eigenaar Station Zeeland

Jeroen Rietvelt – Eigenaar Station Zeeland

Het zakelijke aankoopproces begint steeds vaker digitaal. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf gevonden wordt? De zoektocht van een klant is namelijk veranderd. Wanneer hij voor de eerste keer contact met je bedrijf opneemt of de winkel binnenloopt, is het grootste gedeelte van de oriëntatie al gedaan. De rol van marketing en verkoop is hierdoor sterk veranderd. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf zichtbaar blijft en vertrouwen wint? Jeroen Rietvelt is eigenaar van station zeeland en adviseert en begeleidt bedrijven die succesvol willen zijn met marketing waarbij de vragen van hun klanten centraal staan. Een moderne strategie die duurzaam, transparant en natuurlijk is. Hij combineert daarbij zijn journalistieke achtergrond, klantfocus vanuit de retail en zijn marketingervaring. ‘Doen is het nieuwe denken!’

 

Grip op je Autobedrijf is een initiatief van:

Locatie trainingsdagen

Alle dagen worden georganiseerd bij de verschillende locaties van Automotive Academy en Fource. Voor de start van het traject ontvang je hier alle informatie over.

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Aletta Martens:

alettamartens@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 721

Volg AMT Ondernemen

LinkedIN
Nieuwsbrief

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.